Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorStraume, Hans-Martin
dc.contributor.authorSudhakaran, Pratheesh O.
dc.date.accessioned2023-10-04T12:13:11Z
dc.date.available2023-10-04T12:13:11Z
dc.date.created2022-09-06T17:17:51Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationAquaculture Economics & Management. 2022, 26 (3), 253-258.en_US
dc.identifier.issn1365-7305
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3094145
dc.language.isoengen_US
dc.publisherTaylor & Francisen_US
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.no*
dc.titleSeafood markets in transitionen_US
dc.title.alternativeSeafood markets in transitionen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionacceptedVersionen_US
dc.rights.holderTaylor & Francisen_US
dc.source.pagenumber253-258en_US
dc.source.volume26en_US
dc.source.journalAquaculture Economics & Managementen_US
dc.source.issue3en_US
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.1080/13657305.2022.2102091
dc.identifier.cristin2049278
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal