Show simple item record

dc.contributor.authorJohansen, Even Julian Wedø
dc.contributor.authorWoldseth, Stefi Evensen
dc.date.accessioned2014-09-11T10:01:51Z
dc.date.available2014-09-11T10:01:51Z
dc.date.issued2014-09-11
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/219355
dc.descriptionBacheloroppgave i Reiselivsledelse fra Handelshøyskolen BI, 2014
dc.description.abstractI løpet av våren 2014 har vi jobba med denne bacheloroppgaven. I løpet av den tiden har vi kommet frem til dette ferdigproduktet. Vi har valgt å bruke boka til Troye og Grønhaug (1993) som en veiledning på hvordan vi skal skrive bacheloroppgaven. Oppgaven vår er inndelt i 6 deler. Der hver del tar for seg forskjellige tema: 1 introduksjon, 2 teori, 3 metode, 4 dataanalyse, 5 drøfting og 6 konklusjon. Grunnlaget til oppgaven er basert på problemstillingen vår, «Hva er Merkevaren/ identiteten til DHHS, og hvilke tiltak må gjøres for å forsterke disse, eventuelt forbedre disse?» Denne har blitt problematisert med hjelp av teorier om: merkevare, merkevarebygging, merkepyramiden og merkeholdning. Vi valgte å bruke en kvantitativ forskningsmetode for undersøkelsen vår. Denne ga oss en kartleggelse av respondentenes kjennskap til ”De historiske hotel og spisesteder”. På bakgrunn av oppgaven har vi kommet frem til noen konklusjoner som vi mener er gjennomførbare.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.subjectreiselivsledelse
dc.titleDe historiske hotel og spisestedernb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.source.pagenumber50nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record