Innovasjonssystemet i TINE Gruppa og Norsk Kjøttsamvirke BA
dc.contributor.author | Ørjasæter, Nils-Otto | |
dc.date.accessioned | 2008-11-25T13:32:11Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.issn | 0803-2610 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/94159 | |
dc.description.abstract | Rapporten tar opp problemstillinger vedrørende Tine Gruppa og Norsk Kjøtt som innovasjonssystem. I tillegg diskuteres mulighetene som ligger i en videreutvikling av dette systemet. En rekke undersøkelser konkluderer med at innovative bedrifter er mer lønnsomme og har større verdiskaping enn bedrifter med lav innovasjonshøyde. For Tine Gruppa og Norsk Kjøtt kan innovasjon bli et nøkkelord for å møte fremtidens utfordringer som press på det norske tollvernet og en tilspisset konkurransesituasjon. Tine Gruppa og Norsk Kjøtt har et betydelig potensial til forbedring gjennom økt fokus på de mer radikale innovasjonene, og det intraprenørielle potensialet er betydelig i begge bedriftene. | en |
dc.format.extent | 517630 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nor | en |
dc.relation.ispartofseries | Research Report | en |
dc.relation.ispartofseries | 14/2003 | en |
dc.title | Innovasjonssystemet i TINE Gruppa og Norsk Kjøttsamvirke BA | en |
dc.type | Research report | en |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Research Reports [141]
This collection contains BI's Research Report Series from 2001.